понеділок, 16 грудня 2019 р.

Свято Миколая у Івано-Франківську

Розпочався найдивовижніший тиждень для вихованців Великобірківського БТШ з неймовірних сюрпризів, чудової поїздки та найомріянішого подарунка!
Напередодні Дня Святого Миколая, учасники міжнародного соціального проекту «Книга добра» отримали запрошення відвідати славне місто Івано-Франківськ.
В складі делегації з Тернопільської області, за сприяння Почесного консула Угорщини в Тернопільській області Тетяни Чубак, представниці БФ «Подоляни» Ірини Гаврилевської діти взяли участь у відкритті виставки "Забарвлене сонячне світло" угорського митця Ровта Мікши, яке проводилось у холі Івано-Франківського національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка.


Маючи почесну місію, юні посли миру і добра з Великих Бірок передали організаторам заходу смачнющий торт із логотипом проекту та ПЕЧИВО ДОБРА від Юрія Потурая.
Найприємнішим моментом для нас стало вручення Почесним консулом Угорщини в Івано-Франківську Василем Вишиванюком ноут-бука, про який ми вже давно мріяли і маємо велику потребу у його використанні для навчально-виховного процесу у закладі позашкільної освіти. Отже, мрії збуваються!
Після відкриття виставки Генеральне консульство Угорщини у м.Ужгород спільно з організаторами проекту "Книга Добра" провели свято для дітей з нагоди дня св.Миколая із піснями, танцями та солодкими сюрпризами!
Дякуємо усім за неймовірний день, незабутні враження, чудові емоції, святковий настрій!
Творімо добро разом!



Немає коментарів:

Дописати коментар