середа, 18 грудня 2019 р.

В очікуванні дива

Наближається чудове зимове свято, яке з нетерпінням чекають усі діти - свято Святителя Миколая Чудотворця, якого українці здавна вважають своїм покровителем, вихователем та заступником дітей і юнацтва.
Саме з нагоди святкування найулюбленішого дня у році, сьогодні на свято "В очікуванні чуда" до будинку творчості школяра завітали особливі гості.
Розпочалося свято пісенним подарунком від Злонкевич Юстини, а далі в гості до нас завітала Лялька (Бутковська Яна), яка захотіла познайомитися з учасниками та погратися. Діти з легкістю відгадували загадки, складали пазли та грали ігри. А ще всі з цікавістю взяли участь у майстер-класі "Сонечко добра", адже знали, що за їх слухняність, старанність і працьовитість Миколай принесе їм багато приємних та несподіваних подарунків.
Вихованці гуртка "Хореографія" підготували для присутній танцювальний номер, а юні аніматори представили мультик "Приходить Миколай уві сні".
Та кульмінацією заходу стала зустріч із самим Миколаєм, який завітав на свято із своїми ангелятами (Матлах Боженою та Жук Юлією) та вручив подарунки.
Дякуємо Тернопільській районній організації товариства ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА УКРАЇНИ за співпрацю та можливість дарувати радість дітям!

Немає коментарів:

Дописати коментар