понеділок, 2 грудня 2019 р.

Екскурсія в творчу майстерню "Гзимс"

Юні техніки побували на екскурсії в ТВОРЧІЙ МАЙСТЕРНІ «ҐЗИМС», що у Великих Бірках!
Вже стало гарною традицією, на початку грудня для вихованців гуртка «ПТМ» подружжя Маценьків гостинно відкриває двері виробничих приміщень, щоб діти мали можливість спостерігати процес створення ексклюзивних виробів з різних порід натуральної деревини.
Не став винятком і цей рік! Сьогодні екскурсію виробничими цехами творчої майстерні провів досвідчений майстер своєї справи Роман Іванович. Він детально розповів про кожну операцію обробки деревини і їхню послідовність аж до виготовлення готового виробу .
Діти мали можливість побачити і дізнатися про призначення різноманітних видів ручних і електричних інструментів для обробки деревини та станків, таких як фугувальний, торцувальний, рейсмус, форматно-розкрійний, шліфувально-калібрувальний, довбальний, фрезерний.
Гуртківці із захопленням спостерігали за роботою професійного обладнання, запам’ятовували нові назви і порівнювали з механічними прототипами. Особлива увага була прикута до застосування струбцини, шліфувальних машинок, пневматичного пістолета на мікрошпильки.
А також діти ознайомилися з видами оздоблення деревини, в складальному цеху побачили вже готові меблі. Цікавим відкриттям для дітей стало, наявність різного виду креслень, адже шлях до готового виробу не простий, потрібно дуже багато спеціальних знань і вмінь та, безперечно, наполегливої праці.
Не обійшлося і без сюрпризів! Вже за традицією, щороку на дітей чекають солодкі подарунки та фанерні відрізки, щоб ми вчилися столярного мистецтва на гуртку.
Дякуємо Ользі та Богдану Маценькам за можливість пізнавати секрети виробництва нашим вихованцям у творчій майстерні! Адже, саме під час проведення такого виду екскурсій діти відкривають для себе щось цікаве та незвичайне, а ще отримують поштовх до самовдосконалення.
Мені, як керівнику гуртка, приємно спостерігати, що з кожним роком цехи майстерні поповнюються новим обладнанням та розширюється асортимент продукції. Щиро радію творчим і підприємницьким успіхам цієї родини і бажаю їм успішного процвітання.
Детально про продукцію творчої майстерні можна ознайомитися за посиланням: http://gzyms.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар