вівторок, 10 грудня 2019 р.

Майстер-клас з робототехніки

КРУТО і КЛАСНО! - саме такі вигуки сьогодні найчастіше лунали з уст вихованців Великобірківського БТШ під час надзвичайно пізнавального та неймовірно цікавого майстер-класу з робототехніки, на який ми завітали в Комунальний заклад Тернопільської міської ради "Станцію юних техніків". Адже тут кожен зміг спробувати себе в ролі конструктора-винахідника на основі ІТ-технологій та робототехніки і попрацювати в надсучасній лабораторії СТЕМ-освіти.
Андрій Валерійович Чубатий, керівник гуртка "Робознавці" зацікавив хлопців можливостями та перспективами розвитку у даному напрямку, а також дав можливість побудувати рухому модель за допомогою набору LEGO® Mindstorms® Education EV3.
З яким ентузіазмом юні робототехніки взялися виготовляли іграшку-робота! З не меншим захопленням вони програмували і спостерігали за рухом своїх творінь!
Дякуємо колективу КЗ ТМР «Станція юних техніків» за можливість проводити заняття у віддаленій школі STEM-освіти на базі вашого закладу! Нехай ця співпраця буде стимулом для дітей цікаво і практично вивчати точні науки за допомогою конструювання та програмування справжніх роботів!


Немає коментарів:

Дописати коментар