вівторок, 4 грудня 2018 р.

Обласна ШУМ

4 грудня 2018 року на базі ТОКІППО відбувся навчальний збір обласної школи управлінської майстерності, в якому взяли участь заступник голови Ради старшокласників Тернопільського району «Діти сучасності», учениця 10 класу НВК «Великобірківська ЗОШ І-ІІІ ст- гімназія ім. С.Балея» Діана-Марія Баула та куратор, методист Великобірківського БТШ Урманець О.Д.
В рамках збору відбувся бліц-тренінг з лідерами учнівського самоврядування обласної асоціації «Авангард» та представлення звітів по проекту «Знай наших».

Над реалізацією проекту, який мав на меті створити «Книгу історій успішних людей нашого краю» - сучасників, які живуть поряд з нами, розглядають свою державу як запоруку власного особистісного розвитку, мають досягнення в різних галузях, працювали 2 роки. 
Приємно, що завдяки старанням учнівських колективів Тернопільського району зібрано історії про понад 40 успішних особистостей, серед яких науковці, спортсмени, священники, політики, захисники України, підприємці та творчі особистості: журналісти, поети, музиканти, художники,.
Безперечно, це не весь перелік імен наших земляків, які асоціюються з успіхом, є активними, творять добрі справи і нові позитивні сенси. Тому варто цю роботу продовжувати і надалі, щоб у свідомості учнівської молоді формувався ідеал для наслідування - українця успішного, впевненого в собі, відповідального.



Немає коментарів:

Дописати коментар