четвер, 6 грудня 2018 р.

День Збройних Сил

6 грудня відзначається День Збройних Сил України – це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України. Тому і лідери учнівського самоврядування Тернопільського району значну увагу під час сьогоднішньої зустрічі присвятили Українській Армії.
З великою шаною та сумом водночас дівчата читали історії № 31 «Він прийшов у цей світ любити» та № 46 «Він зробив все що міг» із «Книги добра» про воїнів світла з м. Тернополя Олександра Орляка та Михайла Стасіва, вшанували пам’ять всіх загиблих у російсько-українській війні, згадавши поіменно воїнів-героїв Тернопільського району: Володимира Гарматія, Андрія Дрьоміна, Івана Вітишина, Андрія Капчура, Дмитра Заплітного.

Неабияке враження справили на учасників історії № 2 «Олівці», № 24 «Історія добра», № 45 «Снайпер» та № 92 «Воїн світла». Саме завдяки цим реальним історіям ми можемо глибше пізнати внутрішній світ наших воїнів, реалії з якими доводиться стикатися.
Висловлюючи підтримку українським морякам, які перебувають сьогодні у полоні, учні та педагоги виготовили паперові кораблики, на яких висловили свої слова підтримки . Ці кораблики будуть зберігатися у патріотичному куточку позашкільного закладу, щоб кожен бажаючий міг поглянути, прочитати та помолитися за швидке звільнення наших військових. 

А далі культорганізатор Великобірківського БТШ Капелусь Оксана Богданівна запропонувала лідерам учнівського самоврядування провести інтелектуальний морський бій і своїми знаннями історії Збройних Сил України, кмітливістю та влучністю перемогти уявного ворога у нейтральних територіальних водах.

Ми, нинішнє покоління, повинні віддати шану героям, завдяки яким майорить сьогодні синьо – жовтий прапор свободи в нашій державі Україні. Адже, вони заслужили на нашу повагу та підтримку. За їхній стрімкий та потужний розвиток ми заплатили високу ціну. І всі вони, безумовно, варті того, аби ними пишались. Тому заключним акордом стало відеозвернення до наших захисників із словами вдячності за їхню службу.


Немає коментарів:

Дописати коментар