четвер, 6 грудня 2018 р.

Районний збір лідерів.

6 грудня 2018 року, в День Збройних Сил України та в переддень Дня місцевого самоврядування на базі Великобірківського БТШ відбувся навчальний збір Ради старшокласників Тернопільського району «Діти сучасності» в рамках школи управлінської майстерності на тему «Формування громадянської компетентності учнів через діяльність органів учнівського самоврядування».
Лідери учнівського самоврядування підвели підсумки реалізації проекту «Знай наших». 

Приємно, що участь у створенні електронної «Книги історій успішних людей нашого краю» - сучасників, які живуть поряд з нами та мають досягнення в різних галузях взяли всі освітні заклади району.
Найближчим часом зібрані матеріали буде презентовано в спільноті. Безперечно, робота буде продовжувати і надалі вже на місцевому рівні.

Окреслюючи завдання на майбутнє учасники зібрання ознайомилися з планом роботи обласної учнівської асоціації «Авангард» та обговорили шляхи впровадження Української Хартії вільної людини через діяльність органів учнівського самоврядування.
Висловлюючи підтримку Українській Армії, яка сьогодні стоїть на сторожі нашої незалежності і територіальної цілісності лідери учнівського самоврядування вшанували воїнів читаючи історії з «Книги добра», провели акцію в підтримку полонених українських моряків, взяли участь у вікторині у формі морського бою та провели флешмоб.


Немає коментарів:

Дописати коментар