четвер, 6 грудня 2018 р.

ЗНАЙ НАШИХ ! - Анатолій Лютюк

6 лютого 2018 року вихованці Великобірківського БТШ, які є учасниками міжнародного соціального проекту «КНИГА ДОБРА» під час засідання Ради старшокласників Тернопільського району «Діти сучасності» презентували матеріали про відомого і шанованого уродженця Великих Бірок, а сьогодні культурного і громадського діяча Естонії АНАТОЛІЯ ЛЮТЮКА в рамках представлення звіту по проекту «ЗНАЙ НАШИХ».
Над реалізацією проекту, який мав на меті створити «Книгу історій успішних людей нашого краю» ми працювали 2 роки і дуже вдячні пану Анатолію за співпрацю та можливість дізнатися більш детально про його життєвий шлях. 
Жук Яна розповіла про дитинство і роки навчання, про створений Анатолієм Кузьмичем маленький острівець української духовності і культури в Таллінні, про особистість, яка чарує своєю неординарністю та відданістю батьківщині, адже про неї ніколи не забуває.
Наші гуртківці поділилися своїми успіхами, які здобули завдяки участі у міжнародному соціальному проекті «КНИГА ДОБРА», ідейним натхненником та координатором якого є Anatoli Ljutjuk .
Переможці ІІІ етапу Миколаїшин Тетяна, Маценько Устим, Чудик Арсен, Кульматицька Вікторія та Дмитренко Аліна розповіли про свою подорож в якості послів миру і добра до Туреччини та про зустріч з Святішим Патріархом Варфоломієм І.


Юрій Потурай поділився власноруч спеченим ПЕЧИВОМ ДОБРА з лідерами учнівського самоврядування району під звучання пісні «Книга добра» у виконанні переможниці ІІ етапу проекту Злонкевич Юстини та її однокласниць.
Нехай добро мандрує світом, вселяє віру у мирне майбутнє, надихає на перемоги у добрих починаннях та показує всьому світу Україну з її великим чистим серцем і добрими людьми.


Немає коментарів:

Дописати коментар