середа, 4 березня 2020 р.

Обласний семінар

З метою підвищення професійного рівня педагогів, надання їм необхідної практичної та методичної допомоги 4 березня 2020 року на базі Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді відбувся обласний семінар-практикум методистів та заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів позашкільної освіти на тему "Основні напрямки розвитку STEM освіти та їх реалізація у закладах позашкільної освіти".
Учасників семінару привітала заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської ОДА Ганна Зварич.
В роботі семінару взяли участь Микола Фука - головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області, Світозара Хома, завідувач Центру виховної роботи, захисту прав дитини та громадянської освіти ТОКІППО.
Відповідно до програми семінару присутні отримали чимало корисної інформації щодо ефективності організації освітньої діяльності в закладі позашкільної освіти.
В практичній частині досвідом роботи на тему "Шляхи удосконалення професійної компетентності педагога в сучасних умовах" поділилась методист Великобірківського БТШ Урманець Ольга

1 коментар:

  1. Your Affiliate Money Making Machine is ready -

    And earning money online using it is as easy as 1--2--3!

    It's super easy how it works...

    STEP 1. Input into the system what affiliate products you want to push
    STEP 2. Add push button traffic (it LITERALLY takes JUST 2 minutes)
    STEP 3. Watch the system grow your list and sell your affiliate products on it's own!

    Are you ready?

    You can test-drive the system for yourself risk free...

    ВідповістиВидалити