четвер, 11 квітня 2019 р.

Акція "Серце до серця"

Лідери учнівського самоврядування Тернопільського району підтримали благодійну акцію допомоги дітям з вадами серця!
Під час засідання Ради старшокласників "Діти сучасності", що проводилось 11 квітня 2019 р на базі Великоберезовицької ЗОШ І-ІІІ ст, присутні ознайомилися з метою та завданнями громадської діяльності Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця", який вже понад 13 років поспіль бере участь у розвитку волонтерського руху в Україні та проводить щорічні благодійні акції.
Ганна Миколаївна Галич, начальник відділу молоді та спорту Тернопільської районної державної адміністрації повідомила, що цьогорічною темою благодійної акції є дитяча кардіологія і проходить під гаслом – «Дитяче серденько, живи!».
Про милосердя, благодійність та внесок кожного у доброчинну справу допомогли задуматися історії тернополянина Сергія Ткачука "Окрилений мрією" та львів’янки Ксенії Кушер "Серце Надії" з "КНИГИ ДОБРА".
Старшокласники Тернопільського району долучилися до флеш-мобу "Дитяче серденько живи" та записали мотивуюче відео із закликом до українців не бути байдужими та підтримати благодійну акцію із закупівлі кардіологічного медичного обладнання для обласних дитячих лікарень країни.



Немає коментарів:

Дописати коментар