пʼятниця, 12 квітня 2019 р.

«КіноХвилька»



Неймовірно позитивно провели сьогодні час вихованці гуртка "Початкове технічне моделювання" Великобірківського будинку творчості школяра, адже стали учасниками ІІІ Всеукраїнського фестивалю дитячого кіно, анімації і телебачення «КіноХвилька». Діти відчули себе героями кіно та анімації, взявши участь у конкурсі "Мій улюблений герой" та у шоу-програмі "У гості до КіноХвильки". Кожен учасник зміг особисто познайомитися із зірковими гостями із всієї України, взяти в них автограф та побувати на цікавих майстер-класах.

Кульмінацією сьогоднішнього фантастичного дня став перегляд анімаційного фільму-фентезі "Микита Кожум’яка" та спілкування із заслуженим артистом України, актором, режисером театру і кіно, сценаристом, продюсером, каскадером, актором дубляжу, постановником анімаційних сцен Віктором Андрієнком.
А ще наші діти отримали чудові подарунки, поп-корм, повітряні кульки та море позитивних емоцій!
Дякуємо Олена Мудра (Olena Mudraya), мультиплікатору, режисеру, сценаристу, керівниці студії дитячої анімації "Руда миші", журналісту та чудовій сонячній людині за запрошення!

Це відео допоможе вам зазирнути в кулуари "КіноХвильки" та поспостерігати за творчим процесом, в якому брали участь діти з Великих Бірок.

Немає коментарів:

Дописати коментар