четвер, 11 квітня 2019 р.

Засідання Ради старшокласників

Лідери учнівського самоврядування Тернопільського району сьогодні вивчали досвід своїх колег з Великоберезовицької шкільної громади.
Господарі чудово розкрили тему засідання "Формування правової свідомості учнів шляхом впровадження активних форм роботи".
Присутні ознайомилися з роботою учнівського самоврядування "Веселка", яку презентувала лідер школи Ворожбит Юлія, змогли поспілкуватися з селищним головою Великої Березовиці Костюком І.І., відкрили для себе нові можливості для саморозвитку та вдосконалення лідерських якостей, які розкрила голова Ради старшокласників Подворняк Олеся.
А далі на гостей чекала конструктивна та інтерактивна інтелект-гра на правову тематику, яку провів вчитель правознавства Нацюк Євген Ігорович.
Завершальним етапом роботи стало обговорення в групах життєвих цінностей людини під час виконання цікавих вправ, підготовлених вчителем історії Хабло Наталією Ігорівною, в рамках впровадження Української Хартії вільної людини.
Загалом зустріч пройшла у дружній атмосфері, інформаційно насичено та змістовно і стане гарним стимулом для удосконалення системи роботи з вихованцями та педагогами у власних закладах.


Немає коментарів:

Дописати коментар