неділя, 3 листопада 2019 р.

Хакатон у Хмельницьку

Три надзвичайно класних, неймовірних, цікавих, непередбачуваних і насичених днів у Хмельницьку! 
 Мені, єдиній представниці Позашкілля, пощастило стати учасником методичного заходу абсолютно нового формату - Хакатону для вчителів «STEM-урок: методичні підходи та гендерні стереотипи», що проводився з 31 жовтня по 2 листопада в м. Хмельницьку за сприяння Центру «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності», Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine, Інституту модернізації змісту освіти МОН!
Варто зазначити, що на Хакатон було подано 192 заявки від вчителів з Хмельницької, Тернопільської, Рівненської та Чернівецької областей. З-поміж всіх учасників та учасниць було обрано 35 вчителів, серед яких 5 освітян з Тернопільщини .
Бути в середовищі проактивної, креативної, розумної вчительської спільноти – це виклик, відповідальність і неймовірний досвід! 


Крім навчання, такий формат вимагав нових підходів до вирішення задач , поєднання методичних прийомів та вірних гендерних рішень .
Щиро дякую організаторам, учасникам та моїй команді -Точка відліку «Checkpoint» за спільну, досить часто, доволі непросту, емоційну та продуктивну роботу. Пишаюсь, що нам вдалось створити цікавий Проект – «Challenge «STEM-літак», який обов’язково втілимо в життя, долучаючи до челенджу дівчат разом з батьками створювати наочні приклади науки. Обов’язковий хештег - #дослідниця_STEM



Немає коментарів:

Дописати коментар