четвер, 14 листопада 2019 р.

Форум "Майбутнє без насилля"

14 листопада 2019 року у малій залі Тернопільської РДА відбулось чергове засідання Ради старшокласників Тернопільського району "Діти сучасності" .
Під час засідання лідери учнівського самоврядування обрали Колясу Назара (Острівська ЗОШ І-ІІІ ст) головою Ради старшокласників, ознайомилися із планом роботи обласної учнівської асоціації "Авангард" та взяли участь у форумі з подолання насильства над дітьми у школі та вдома.
До організації районного форуму лідерів учнівського самоврядування "Майбутнє без насильства" в рамках реалізації правопросвітницького проєкту "Я маю право" долучився і відділ молоді і спорту Тернопільської РДА.

На захід було запрошено Шлюзар Оксану - представника громадської організації "Відродження нації Тернопільського міського жіночого клубу", яка в дуже цікавій інтерактивній формі висвітлила тему "Протидія торгівлі людьми".
У заході також взяли участь юристи Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги - директор Гордєєв Юрій Володимирович та начальник відділу право-просвітництва та надання безоплатної правової допомоги Максим’юк Ірина Йосипівна, які розповіли про правові орієнтири для кожної дитини.
Фролова Світлана - спеціаліст Тернопільського районного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді висвітлила тему "Шкільний булінг: причини, форми та наслідки".
Методист з виховної та позашкільної ТРМК Руцька Ірина Богданівна зупинилася на висвітленні право-просвітницької роботи та попередження булінгу в школі.
На завершення заходу лідери учнівських колективів поділилися досвідом роботи з проведення право-просвітницьких заходів у своїх закладах.

Немає коментарів:

Дописати коментар