субота, 8 лютого 2020 р.

Вітання "Книзі добра"

Мабуть немає більш улюбленого свята в житті, ніж день народження. Щороку ми його з нетерпінням чекаємо, і готуємося до нього заздалегідь. 
Сьогодні день народження міжнародного проєкту "Книга добра" . Саме 8 лютого 2017 року він стартував і вже три роки "Книга добра" приносить щастя і радість, усмішки і гордість за досягнення!
Завдяки "Книзі Добра" діти з Великих Бірок мали змогу подорожувати та відпочивати, відвідати 9 країн світу, а також залучити велику кількість вихованців до різноманітних та цікавих заходів пов'язаних з "Книгою Добра".
Ми щиро радіємо, що доля подарувала нам можливість співпрацювати з організаторами проекту: керівником центру Української культури в Таллінні (Естонія) Анатолієм Лютюком, Почесним консулом Угорщини в Івано-Франківській області Василем Вишиванюком, директорм БФ "Чисті серцем" Іриною Рабарською!
Тому засвідчуючи свою повагу організаторам проекту, вихованці нашого закладу вирішили висловили свою вдячність за допомогою вітальних листівок та чарівних цукерок. Хоча маленькі, але щирі дитячі подарунки і побажання, сподіваємось, зігріють серця наших друзів добром, любов’ю та радістю.
Творімо добро разом!!!

 
  

Немає коментарів:

Дописати коментар