вівторок, 18 лютого 2020 р.

Формуємо лідерські якості!


18 лютого 2020 року на базі ТОКІППО відбувся навчальний збір обласної школи управлінської майстерності, в якому взяли участь голова Ради старшокласників Тернопільського району "Діти сучасності" Коляса Назар (учень Острівської ЗОШ І-ІІІ ст), Любачівська Тетяна, педагог-організатор Острівської ЗОШ І-ІІІ ст та куратор Ради старшокласників, методист Великобірківського БТШ Урманець О.Д.



Для учасників заходу це засідання було особливим, адже ми стали свідками нагородження кращих педагогів та учнів - переможців обласних конкурсів на кращу розробку уроку на тему «Система духовних і моральних цінностей громадянина на ціннісній моделі УХВЛ» та «Малюнок, вірш, есе, відеоролик крізь призму ціннісних орієнтирів УХВЛ». Приємно, що серед нагороджених є учні Тернопільського району (Мишковицька ЗОШ І-ІІІ ст - вірш, Соборненська ЗОШ І-ІІ ст та Скоморохівська ЗОШ І-ІІ ст - малюнок, Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст - відеоролик) з чим ми щиро вітаємо і радіємо!
Учасників зібрання та переможців конкурсів вітали Любомир Крупа, заступник голови Тернопільськоі обласноі ради, Ольга Хома, начальник управління освіти і науки ОДА, Олександр Петровський, директор ТОКІППО, Володимир Мисик, заступник директора ТОКІППО, Анатолій Крижанівський, директор ТУГ ім. І. Франка, Ігор Ковалик, голова ГО «Гуртом». Говорили про формування в учнівськоі молоді системи ціннісних орієнтацій , які викладені в Украінській Хартіі вільноі людини. 
В практичній частині засідання з лідерами було проведено заняття «Основи ефективного лідерства. Особистий розвиток лідера». Учасники зібрання у форматі діалогу, тренінгових вправ з’ясували основні засади сучасної концепції лідерства. Для проактивної молоді дуже важливим є розуміння, що лідерство сьогодні – це перш за все відповідальність, емоційна компетентність та вміння працювати в команді.

1 коментар:

  1. As stated by Stanford Medical, It's really the one and ONLY reason women in this country live 10 years more and weigh on average 19 kilos lighter than us.

    (And actually, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some secret exercise and EVERYTHING to do with "HOW" they eat.)

    P.S, I said "HOW", and not "WHAT"...

    TAP on this link to uncover if this easy questionnaire can help you decipher your real weight loss possibilities

    ВідповістиВидалити