вівторок, 18 червня 2019 р.

Фестиваль "Майбутнє України"

"Успіх – це коли людина ставить для себе певну мету, а досягає значно більшого".
Сьогодні для успішної учнівської молоді Тернопільського району було організовано свято подяки за проявлені таланти та здібності в інтелектуальних, творчих та спортивних випробуваннях районного та обласного рівня!






18 червня 2019 року на базі НВК «Великобірківська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія ім.С.Балея» відділом освіти Тернопільської райдержадміністрації та районним методичним кабінетом Тернопільської районної ради було організовано та проведено Фестиваль обдарованих і талановитих учнів Тернопільського району «Майбутнє України» .




Гордість за нашу молоду творчу еліту прийшли розділити Юрик Тарас Зіновійович– народний депутат України, Похилий Олександр Ігорович – голова Тернопільської районної державної адміністрації, Галайко Андрій Васильович - голова Тернопільської районної ради.

Під час урочистої частини грамотами Тернопільської районної адміністрації та Тернопільської районної ради та грошовими преміями були нагороджені вихованці та педагоги Великобірківського БТШ. 
А це призери обласних змагань з початкового технічного моделювання БАНЬКОВСЬКИЙ РОМАН (ІІІ місце у конкурсі «Стендова оцінка авіамоделі», ІІІ місце у конкурсі «Запуск авіамоделі), 

РАДИК КОСТЯНТИН ( ІІ місце у конкурсі «Виготовлення автомобіля») та КМЕТИК АНАСТАСІЯ (ІІІ місце у конкурсі «Теоретичний залік»). Відзначені також наші туристи – срібні призери Чемпіонату Тернопільської області на дистанції «Крос-похід» КЛАЧИНСЬКИЙ АНДРІЙ та ГЛУХАН МАКСИМ, а також найуспішніший вихованець гуртка «Паперопластика» РОГАЛЬ НАЗАРІЙ (І місце у обласній виставці робіт учнів молодшого шкільного віку з ПТМ). 

Грамотами нагороджено і їхніх наставників УРМАНЕЦЬ О.Д., СЕРБУ Т.Б. та ЛИСАК Н.А. 
Після офіційної частини на учасників Фестивалю очікували: фуршет, оформлений у 4 стилях, барбекю, інтелектуально-розважальна програма «Ігри патріотів», запальні банси та смачне морозиво.
Цей день, безумовно, запам’ятається кожному учаснику неординарністю, сучасністю, творчим підходом, неймовірними емоціями! А особливо, наймолодшим, які сьогодні отримали першу грошову нагороду за свої успіхи!
Висловлюємо щиру вдячність всім організаторам такого чудового заходу!

Немає коментарів:

Дописати коментар