середа, 29 травня 2019 р.

Прощальне рандеву

29 травня ми зібрались у нашому Великобірківському БТШ з нагоди особливого свята. Свята, коли прощаються з будинком творчості наші випускники. За традицією, кожного року приходить такий день, коли наш будинок творчості запрошує на «Прощальне рандеву» усіх своїх гуртківців , а ще гуртківців-випускників. 
Наших випускникiв вiтали учасники вокального колективу, виконували танцювальні номери вихованці хореографічних гуртків. Також до нас завітали чарівні феї із нагородами, веселики із хлопчиком, які дарували гуртківцям веселий настрій. У нашому БТШівському веселковому житті нараховується сім основних кольорів. 
Кожен колір має власну символіку, властивості і магічну силу. Тому, щоб поринути ще раз у світ дитинства, згадати цю безтурботну різнобарвну палітру кольорів, для випускників позашкільного закладу було проведено конкурсно-розважальну програму «Веселковий дивограй», під час якої колишнім гуртківцям потрібно було утворити цілу гамму кольорів веселки Країни БТШанії, виконуючи певні завдання. Кульмінаційним моментом стало вручення випускникам сувенірів-емблем, а найкращих із них відзначили барвінковими вінками, вручивши посвідчення, про те, що їхні імена вписані в „Книзі незабутніх”.

Немає коментарів:

Дописати коментар