середа, 20 червня 2018 р.

Стадіон "Олімпійський"

Фінальним акордом перебування у столиці України для молоді Тернопільського району стала унікальна можливість відпочити та збагатитися новими враженнями, відвідавши одну з найграндіозніших сучасних спортивних споруд в Європі - НСК «Олімпійський». Стадіон, що отримав найвищу категорію УЕФА та успішно підтвердив її під час футбольних подій Євро 2012.







Один з найбільш масштабних в Європі комплексів спортивних споруд, він розташувався біля підніжжя Черепанової гори в самому центрі столиці. Основна перевага НСК «Олімпійський», який став значущою туристично та архітектурною пам’яткою — величезна спортивна арена з футбольним майданчиком, легкоатлетичними доріжками та двоярусними трибунами для спостерігачів. Фанзона спорткомплексу здатна вміщати до 70 тис. гостей, саме тому НСК і вважається найбільшим центром спортивних подій і громадського дозвілля Києва.
І наші школярі побачили одну з найкращих спортивних арен світу в усій красі! 


Під час екскурсії дізналися багато вражаючих фактів з історії стадіону, відвідали музей, отримали нагоду познайомитись з частинками історії улюбленої гри українського народу та легендарної команди, і змогли оцінити грандіозність і масштабність найбільшої спортивної арени України категорії класу «Еліт».
Учасники поїздки побачили де футболісти готуються до матчу та занурилися в атмосферу спортивного духу і знову пережили найяскравіші моменти з футбольної кар'єри українських спортсменів.


Немає коментарів:

Дописати коментар