субота, 23 червня 2018 р.

Джерело творчості

З 20 по 22 червня 2018 року у м. Києві проводився другий(очний тур 3-го етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «ДЖЕРЕЛО ТВОРЧОСТІ» у номінації «Методист-2018»
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.05.2018 № 526 серед поданих на Всеукраїнський етап понад 100 робіт конкурсантів на очний етап обрано було 39 переможців у 7 напрямках: військово-патріотичний, дослідницько-експериментальний, еколого-натуралістичний, науково-технічний, туристсько-краєзнавчий, фізкультурно-спортивний, художньо-естетичний.

Приємно відзначити, що Тернопільську область представляли два методисти з одного закладу ще й сільського типу, що підтверджує високий професійний рівень і можливість конкурувати з великими і потужними закладами обласного рівня.
Відповідно до програми заходу, нами було представлено самопрезентацію «Моє педагогічне кредо» та фрагмент заняття з педагогами.
Надзвичайно було приємно працювати в творчому та високопрофесійному колективі колег-однодумців, обмінюватися досвідом роботи, отримувати новий багаж знань щодо методики впровадження нових технологій в закладі позашкільної освіти.
За результатами роботи журі конкурсу СЕРБА ТАРАС БОГДАНОВИЧ нагороджений дипломом ІІ ступеня у номінації «Методист туристсько-краєзнавчого напряму позашкільної освіти» , а УРМАНЕЦЬ ОЛЬГА ДМИТРІВНА - дипломом ІІІ ступеня у номінації «Методист науково-технічного напряму позашкільної освіти».


Дуже хочеться, щоб наші нагороди стали стимулом для розвитку позашкільної освіти в нашому районі та області, щоб ми мали можливість навчати, впроваджувати та реалізовувати !

Немає коментарів:

Дописати коментар