понеділок, 1 червня 2020 р.

Доєднуємося до спільного проекту "Позашкілля заради майбутнього"

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
З побажаннями щасливого дитинства колектив Великобірківського будинку творчості школяра сьогодні звертається до наших вихованців:
Закінчився навчальний рік, для кожного з вас він був різним, наповнений новими відкриттями, цікавими знаннями, несподіваними випробуваннями та, водночас, успішним, сповненим мріями і надіями.
Тож саме час підсумувати зібраний букет талантів, творчості, яскравих подій та здобутків за навчальний сезон. А їх у нас цьогоріч чимало...
Отож, представляємо найяскравіші успіхи наших вихованців у 2019-2020 навчальному році!
#ПозашкілляЗарадиМайбутнього #ДеньЗахистуДітей #UniversalChildrensDay #FutureAfterSchoolEducation #СвітПозашкілля #WorldAfterSchoolEducation #Позашкілля #ПозашкільнаОсвіта #Позашкільна_Освіта #ASE #After_School_Education #AfterSchoolEducation #МАПО #IAASE #Позашкілля_Разом_Ми_Сила


Немає коментарів:

Дописати коментар