четвер, 16 січня 2020 р.

УРА! STEM-подарунок отримано!

Круто бути переможницею за найкращий звіт по проведенню активностей після Хакатону в Хмельницькому!
Від тепер ми на заняттях гуртка «Вступ до робототехніки» у Великобірківському будинку творчості школяра будемо використовувати Набір HaloCode standard kit, що зробить їх більш кориснішими і цікавішими! З таким конструктором можна легко почати навчання робототехніці й програмуванню, а багато додаткових опцій дозволяють придумувати свої, реалізовувати й безкінечно покращувати творчі ідеї!
Щиро дякую організаторам: Центру «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності», Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine, Інституту модернізації змісту освіти МОН за можливість побувати на методичному заході нового формату.
Для мене дійсно був дуже цінним цей досвід і після Хакатону, окриленій ініціативами, вдалося реалізувати дуже багато активностей для різних аудиторій, які з радістю були підтримані як дітьми так і дорослими.
Величезне ДЯКУЮ моїй команді -Точка відліку «Checkpoint» за спільну, досить часто, доволі непросту, емоційну та продуктивну роботу. Пишаюсь, що нам вдалось створити цікавий Проект – «Challenge «STEM-літак», який вдалося втілити в життя, долучаючи до челенджу дівчат разом з батьками створювати наочні приклади науки


Немає коментарів:

Дописати коментар