вівторок, 16 жовтня 2018 р.

Навчальний збір обласної ШУМ

16 жовтня 2018 року на базі ТОКІППО відбувся навчальний збір обласної школи управлінської майстерності на тему: «Від учнівського самоврядування - до лідерства в громаді.Вибори президента обласної учнівської асоціації «Авангард».
Раду старшокласників Тернопільського району "Діти сучасності" представляли голова- Олеся Подворняк (Великоберезовицька ЗОШ І-ІІІ ст) та її заступник Діана-Марія Баула (НВК "Великобірківська ЗОШ І-ІІІ ст-гімназія ім С.Балея).
Свої передвиборчі програми «Живімо за Українською Хартією вільної людини» представили 8 кандидатів.
Після проведених дебатів та голосування, президентом обласної учнівської асоціації «Авангард» обрано Бурку Яну, ученицю Заліщицької державної гімназії, голову Заліщицького районного клубу «Лідер».
В рамках збору було проведено круглий стіл з питання реалізації обласної програми впровадження Української Хартії вільної людини в закладах освіти Тернопільської області.Лідери запропонували безліч цікавих проектів за які відбудеться голосування у спільноті "Центр виховної роботи....". Чекаємо на затверджений план роботи "Авангарду"!
А також під час засідання куратор Ради старшокласників, методист Великобірківського БТШ презентувала міжнародний соціальний проект "Книга добра" з метою залучення більш ширшої аудиторії до реалізації ІІІ його етапу.

Немає коментарів:

Дописати коментар