четвер, 27 вересня 2018 р.

Районний збір лідерів УС

27 вересня 2018 року на базі Великобірківського БТШ відбувся районний збір лідерів учнівського самоврядування та педагогів-організаторів в рамках «Школи управлінської майстерності» на тему: «Лідер і керівник – у чому різниця? Джерела підтримки лідера і команди».
Під час зустрічі з присутніми проведено заняття з елементами тренінгу для формування в учнів лідерських якостей «Лідер та його команда».
Лідери ознайомилися з методикою проведення «SWOT-аналізу» в учнівському самоврядуванні, обговорили ідеї щодо впровадження ПРОЕКТУ «Живемо за Українською Хартією Вільної людини»


Кульмінацією заходу стали вибори голови Ради старшокласників Тернопільського району «Діти сучасності», яким передували інтернет-презентації кандидатів та написання есе «Моя роль в учнівському самоврядуванні школи, району, області".







Лідери учнівських колективів з великою відповідальністю поставилися до даної процедури, адже кожен усвідомлював, що може очолити самоврядну структуру і дана посада потребує вміння співпрацювати в команді. Із 12 претендентів, шляхом таємного голосування обрано Подворняк Олесю (Великоберезовицька ЗОШ І-ІІІ ст) ГОЛОВОЮ Ради старшокласників, її ПЕРШИМ заступником Баулу Діану-Марію (НВК «Великобірківська ЗОШ І-ІІІ ст- гімназія ім. С.Балея»), ДРУГИМ заступником Лаврів Ілону (Великоглибочецька ЗОШ І-ІІІ ст ім Я. Стецька).
Вітаємо актив Ради старшокласників та бажаємо плідної праці задля розвитку шкільної громади!


Немає коментарів:

Дописати коментар