середу, 30 травня 2018 р.

Морська подорож "У пошуках скарбів"

В територіальних водах країни БТШанії, в рамках творчого звіту гуртка Початкове технічне моделювання, відбулася морська подорож "У пошуках скарбів" у формі квест-гри.
Вихованці гуртка запросили своїх рідних на підсумкове заняття,щоб разом поринути у світ техніки, творчості та пригод.
Для присутніх було продемонстровано презентацію-звіт про основні події техніків у цьому навчальному році, а далі гуртківці, перевтілившись у відважних моряків, створили свої команди, побудували вітрильники і запросили на палубу кораблів своїх гостей, щоб разом відправитись у пригодницьку мандрівку за скарбом.

Мореплавці побували у "Бухті Акул", на "Щедрому острові", натрапили на "Айсберг талантів", оминули "Небезпечні рифи", завітали на "Острів затоплених кораблів", відвідали "Таємничий замок" і мандруючи з "Веселим вітром" прибули у "Порт". 
Завершилась пригодницька мандрівка у музеї Леонардо да Вінчі, де діти змогли розгадати крилатий вислів відомого винахідника "Хто знає все, той зможе все". 
Знайдений скарб поділили між всіма шукачами, а також гуртківці отримали нагороди в різних номінаціях за свою роботу у гуртку ПТМ "Юних технік"

Фотозвіт:

Немає коментарів:

Дописати коментар