вівторок, 27 березня 2018 р.

Виставка-конкурс робіт учнів молодшого шкільного віку з ПТМ

27 березня 2018 року на базі Векликобірківського БТШ за проводилась щорічна районна виставка-конкурс робіт учнів молодшого шкільного віку з ПТМ.
На виставку –конкурс було представлено 18 робіт вихованців позашкільних навчальних закладів району та загальноосвітніх навчальних закладів району.
Переможці визначилися у 8 розділах: «Найпростіші автомоделі», «Найпростіші авіамоделі та ракетомоделі», «Найпростіші судномоделі», «Найпростіші механічні ігри та іграшки, машини та механізми», «Ігри, іграшки та атракціони з використанням елементів електротехніки», «Паперове моделювання і Paper Craft», «Вироби в техніці оригамі та паперопластики», «Макети будівель».
Представленні експонати виставки показали творчі здібності юних майстрів, їх кмітливість, конструкторські здібності, винахідливість, просторове і логічне мислення, уяву, фантазію.
Компетентне журі справедливо оцінили вироби дітей, відмітило кращі роботи і відібрало експонати для гідного представлення Тернопільського району на обласній виставці творчих робіт з ПТМ, що відбудеться 18-20 квітня 2018 року в м. Тернопіль


Немає коментарів:

Дописати коментар