четвер, 22 лютого 2018 р.

МИ МАЄМО КИМ ПИШАТИСЯ І МАЄМО НА КОГО РІВНЯТИСЯ!


Відомі підсумки обласного етапу конкурсу серед педагогічних працівників навчальних закладів на кращу розробку народознавчої розвідки національно-патріотичної тематики «Слава України». 

Відповідно до підсумкового наказу № 37 від 20.02.2018 робота «Юрій Федаш – капітан 2-го рангу, легендарний командир незламного тральщика «Черкаси» стала ПЕРЕМОЖЦЕМ обласного конкурсу. 
Безперечно для нас, великобірківчан, Юрій Федаш- особистість, якою по праву ми пишаємося. Адже, він своїм прикладом довів, як треба любити і боронити свою Батьківщину. Сьогодні підростаюче покоління рівняється на подвиг його команди, бере за взірець їхню мужність і честь, коли вони залишились нескореними навіть під прицілами автоматів.




Зібравши цікавий та багатогранний матеріал в ході системного аналізу та збору інформації про Юрія Федаша та про той непростий час, коли корабель під його командуванням опинився в оточенні російських загарбників, вважаємо своїм обов’язком ділитися своїми напрацюваннями про нашого земляка.

Адже, так як ми живемо в час творення новітньої історії України, то просто зобов’язані зібрати якомога більше краєзнавчих матеріалів про події, свідками яких є ми самі, про справжню еліту українського народу, про людей, які, власне, і творять цю історію.
Сподіваємося, що з часом ці матеріали стануть безцінною додатковою інформацією при вивченні тем новітньої історії в навчальних закладах району.


Немає коментарів:

Дописати коментар