четвер, 21 вересня 2017 р.

Засідання районної ШУМ

21 вересня 2017 року на базі Великобірківського будинку творчості школяра відбувся районний збір лідерів учнівського самоврядування та педагогів-організаторів в рамках «Школи управлінської майстерності» на тему «Формування суспільної думки, виявлення лідерських здібностей і навчання лідерів учнівського самоврядування. Перерозподіл доручень. Складання плану роботи на рік», приурочений Міжнародному Дню миру.

З історією та значенням святкування Дня миру у світі та Україні ознайомила учасників культорганізатор БТШ Капелусь Оксана Богданівна.
Лідери взяли участь у занятті з елементами тренінгу для формування в учнів лідерських якостей «Модель лідера», ділових іграх «Лідер» та «Вибори лідера», виконуючи завдання на згуртування колективу, планування роботи, щораз наголошуючи про своє прагнення до миру.




На засідання завітали також переможці міжнародного соціального проекту "Книга добра" і презентували пісню-гімн "Творімо добро".
За підсумками засідання обрано актив Ради старшокласників «Діти сучасності»: голова – Соколова Юліта ( НВК «Великобірківська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. С.Балея»), заступник голови – Подворняк Олеся (Великоберезовицька ЗОШ І-ІІІ ст.), перший заступник – Жаворонко Софія ( Почапинська ЗОШ І-ІІІ ст.)



А також лідери учнівського самоврядування освітніх закладів Тернопільського району долучилися разом з учнями НВК «Великобірківська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. С.Балея» до флешмобу «Голуб миру» , чим сповістили про волю дітей, вчителів та батьків щодо встановлення миру в нашій рідній Україні.
Дзвінок, який прозвучав на шкільному подвір'ї став перегуком зі "Дзвоном миру", який у цей же день і час пролунав біля штаб-квартири ООН у Нью-Йорку.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар